Blog,  Nederlands,  Promotie Eerste Aarde

Boek lancering “EERSTE AARDE”

Het is altijd een mooi moment wanneer je een project kan neerleggen en als ‘af’ durft te bestempelen. Na zo’n anderhalf jaar aan dit project gewerkt te hebben, kan ik toch weer zeggen dat ik heb volgehouden en het project van ‘een boek schrijven’ wederom heb kunnen voltooien.

Wanneer je zelf een boek uitgeeft ben je ook verantwoordelijk voor ieder aspect ervan: de eerste plot, de eerste versie van het verhaal, het herschrijven, het corrigeren en editten, het ontwerpen van een kaft en het ontwerpen van de binnenkant. Ik kan niet anders zeggen dan dat het weer een genot was om te doen en dat het een verhaal is wat erg naar m’n hart ligt, maar ja, ik heb het zelf geschreven dus ben nogal bevooroordeeld.

Anyway, mocht je hier zijn belandt en hou je van sciencefiction (dat zich in Nederland afspeelt!), probeer hem dan uit! Ik heb de prijs zo laag mogelijk gehouden. Mocht je hem gelezen hebben dan vind ik het altijd leuk om van je te horen!

Hier zijn de paperback en ebook momenteel te verkrijgen:

Paperback: koop hem hier

Ebook: koop hem hier of kijk in de KOBO Store

Momenteel werk ik aan het vervolg op dit boek, dus het is onderdeel van een reeks.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *